Taguchi | Leren en toepassen

Leren en Toepassen

Het lezen van  Taguchi | Wat is de kern? heeft je misschien nieuwsgierig gemaakt. Je wilt het leren en het liefst ook toepassen.

I@E heeft Taguchi’s tools in een 7-staps model gegoten.  Uitermate geschikt om te leren én toe te passen. Conform Deming’s PDCA of Six Sigma DMAIC. Stapsgewijs en individueel of met je team. Wil je meer informatie over deze aanpak? Neem dan contact op.


Hoe leer je deze aanpak?

Dit kan op de volgende drie wijzen:

– Een 2 daagse Masterclass, de nadruk ligt op bewustwording: de methodiek leren doorgronden en eigen maken van de terminologie aan de hand van laagdrempelige cases. Met behulp van deze kennis kun je in je eigen bedrijf met Taguchi’s methodieken aan de gang.

– Een 4 daagse Masterclass, de nadruk ligt op bewustwording en toepassing door een eigen case uit te werken. Naast de theorie en praktijk van de tweedaagse Masterclass, krijg je nog voor één dag persoonlijk advies aangaande jouw traject/case en op de vierde dag hebben we een “leren van elkaar dag”. Hierbij delen we geen kennis over jouw strategisch product maar wel over neutrale zaken zoals het Taguchi-proces en methodieken. Leren van elkaar.

– In je eigen bedrijf met je team aan de gang. In 6 dagen. Een dedicated traject afgestemd op jouw bedrijfsstrategie. Een innovatieve stap maken aangaande kwaliteit-verhoging | betrouwbaarheid van je product of proces | verkorting van je ontwikkeltijd | creëren van Intellectueel Eigendom.


Kosten en timing?

Na aanmelding wordt de timing van de Masterclass met jou en de andere deelnemers van andere bedrijven afgestemd en ingepland. In het voor- en het na- jaar is er een Masterclass. De kosten per bedrijf bedragen voor een:
– 2 daagse Masterclass: één deelnemer € 895, twee deelnemers €1495 en drie deelnemers € 1795
– 4 daagse Masterclass: één deelnemer € 1695, twee deelnemers €2795 en drie deelnemers € 3995
– 6 daagse Masterclass met je bedrijf of team toegespitst op jouw case. Kernwoorden: Dedicated | Learning by doing | Increase of IP | Higher reliability of product or proces. Vanaf 6 medewerkers.

Heb je nog vragen? Over plaats, tijd of programma? Schroom niet om te bellen (0031 – 6- 22496503), te mailen (support@taguchi.eu) of gebruik het contact-formulier.