Zoektocht | Queeste naar Betrouwbaarheid!?

Een Queeste naar betrouwbaarheid? Nee, dit is geen wervingstekst van een recruiter. Maar van iemand die gedreven wordt door continue innovatie van het engineeringsproces. Omdat daar nog heel veel mogelijk is. Qua Betrouwbaarheid c.q.  Reproduceerbaarheid in relatie tot Kwaliteit en Testen….. En die mogelijkheden wil ik graag met u delen. Aan de hand van een voorbeeld in een soort van roman-vorm. In vier delen. Als u het prettiger vindt om het verhaal in pdf-vorm te lezen stuur dan een mail naar support@taguchi.eu of maak gebruik van het contactformulier.

Voor welke doelgroep?
als u innovatieve complexe producten, materialen, instrumenten, machines ontwikkelt of engineert! De markt is breed: voor de agri, food, industrie, automotive, medische of farmaceutische markt. En als u veel tijd besteed aan de combinatie van betrouwbaarheid én testen?

Wanneer verder lezen?
U bent op een of andere wijze betrokken bij ontwikkeling of engineering. Als lead-, test-, quality-, reliability-, cost- of value- engineer? Als R&D – manager, Productie-manager, Quality (QA/QC/QR) – Manager, Technical Manager of als Innovation Manager? En u bent op zoek naar verbetering van producten, processen of werkwijzen? Met een focus op betrouwbaarheid?

Lees dan verder! Ik neem u graag mee in de wereld van slimmer testen, een duurzamer documentatiepakket, innovatieve betrouwbaarheids-methodieken, team-efficiency maar vooral effectiever ontwikkelen c.q. engineeren.

Betrouwbaarheid? Ik doe een continue enquete onder de doelgroep op LinkedIn aangaande de volgende vragen: Wat is voor u betrouwbaarheid? Hoe meet u dat? Hoe verbetert u dat? Welke analysen en testen zet u in? Welke werkwijze?

Neem een reflectiemoment!
Zoals de libel, die even stil boven het water hangt…..

…..voordat hij zijn doel kiest.

Als u zich een beeld gevormd hebt, lees dan hier verder.

Ook geïnteresseerd in de resultaten van de betrouwbaarheids-enquete tot nog toe? Stuur een mailtje naar support@taguchi.eu of maak gebruik van het contactformulier.