QRE | TQE | DoE

Hoe te leren? Je kunt op korte termijn een drietal vormen gebruiken om QRE | TQE | DoE te leren én toe te passen. Vraag naar de mogelijkheden. Zie colofon.

Eendaagse training TQE. Taguchi’s kwaliteitsfilosofie wordt verduidelijkt waarbij de voordelen van Parameterdesign, Tolerance Design, Loss Function en Orthogonale matrices ruimschoots aan bod komen. Je leert alle orthogonale matrices kennen en het voordeel van transparante analyse (van relaties tussen parameters en output) en synthese van optimum binnen de testruimte. De training vindt plaats op 6 oktober en de kosten bedragen € 695 excl. BTW. In de brochure vind je de content overzichtelijk terug. 

Eendaagse training DoE. Hoe ontwerp je kwalitatief hoogwaardige testen? Met slimme orthogonale matrices waarbij je de parameters in de juiste rijen zet. Waarbij je gebruik maakt van Brainstorming 2.0 om te komen tot de juiste parameters en levels. Waar de S/N ratio jou vertelt hoe groot de betrouwbaarheid is van je systeem. Hoe je om kan gaan met afhankelijkheden, multi-outputs en linear graphs. Er wordt ook stil gestaan bij een door I@E ontwikkeld implementatiemodel. De training vindt plaats op 7 oktober en de kosten bedragen € 695 excl. BTW. In de brochure vind je de content overzichtelijk terug.

Tweedaagse training QRE | Quick Response Engineering. Je kunt ook beide dagen combineren om een compleet beeld van TQE werkwijze en tools alsmede DoE te leren kennen én toepassen in je bedrijf. Bij deze 2 dagen ligt de focus op doorlooptijdverkorting en betrouwbaarheid verhogen. De kosten bedragen dan slechts € 1295 excl. BTW, inclusief digitale Hand-outs, voorbereidend huiswerk en 2 uur free consultancy, bruikbaar om de implementatie in je bedrijf te vergemakkelijken. In de brochure vind je de content overzichtelijk terug.

Een In-house training of consultancy is natuurlijk ook mogelijk. Vraag naar een vrijblijvend gesprek aangaande een oplossing op maat voor jouw problematiek, uitdaging, afdeling of bedrijf. Mail naar frans.balemans@taguchi.eu

Waar? Trainingen  vinden  plaats in een kleine groep in een rustieke locatie aan de Maas:  Het Maashotel te Broekhuizen of Kasteel de Keverberg te Kessel.  De trainingen worden afgesloten met een Certificaat. . Wil je deelnemen aan een eendaagse of tweedaagse training? Je bent welkom. Meld je aan. Stuur een mail aan frans.balemans@taguchi.eu