TQE | Taguchi Quality Engineering

Waarom TQE? Dr Genichi Taguchi kennen we van het opzetten van proeven. Proeven opzetten maakt deel uit van een diepere theorie – Taguchi’s Quality Engineering – van kwaliteitsverhoging, kostenverlaging en het meten van kwaliteit, c.q. betrouwbaarheid. Deze theorie leer je kennen en toepassen.

Voor wie? De training is afgestemd op Engineering. Zowel managers, kwaliteitsprofessionals als wel engineers. Geen statistische kennis vereist.

Hoe leer je? We werken in een kleine groep met aandacht voor elkaar. Bij I@E leer je volgens het principe “learning by doing”. Naast de vernieuwende theorie, kun je overwegen om een eigen bedrijfscase inbrengen. Dan laat je het mes aan 2 kanten snijden: leren en tegelijkertijd je product of proces verbeteren.

Wat leer je? Je maakt kennis met de basisprincipes van “TQE | Taguchi Quality Engineering”. We staan uitgebreid stil bij proefopzetten conform orthogonale matrices. Maar je leert ook de theoretische achtergrond kennen. Hoe om te gaan met de relatie tussen kwaliteit en kosten? Je leert de Loss Function kennen waarmee je ook nog binnen de tolerantiegrenzen kan berekenen of optimalisatie nog lonend is. Verder gaan we in op Taguchi’s filosofie van System Design, Parameter Design en Tolerance Design. Dan begrijp je hoe je met Parameter Design je systeem verbetert en de kosten verlaagt!

Trainingskader. Na deze ééndaagse training begrijp je de achtergrond van Taguchi Quality Engineering. Wil je je nog verder verdiepen in het opzetten van proeven, bezoek dan ook de ééndaagse training Taguchi | DoE op 7 oktober. Beide trainingsdagen sluiten naadloos op elkaar aan.

Waar? Broekhuizen ad Maas. Het Maashotel.

Wanneer? Dinsdag 6 oktober 2020 van 9 tot 17.00 uur.

Kosten. De kosten van de training TQE | Taguchi Quality Engineering bedragen € 695 excl. Btw maar inclusief business lunch en hand-out. Wil je de training in combinatie met de training DoE | Design of experiments boeken? Dan verkrijg je een aantrekkelijke aanbieding van free consultancy én een korting.

Contact. Stuur een mail naar frans.balemans@taguchi.eu of bel met 0031-6-22496503.

This image has an empty alt attribute; its file name is 01-1024x576.png